Met 4G Back-up schakelt uw router automatisch over naar een supersnelle 4G verbinding als uw vaste internetlijn even wegvalt. Jouw internet werkt 24/7 en we staan voor je klaar. Opzoek na een bandbreedte? Dan kies je voor Zakelijk Internet SDSL. Deze verbinding is de download- en uploadsnelheid gelijk en kun je kiezen voor een verbinding. Deze variant is interessant voor ondernemingen die grote hoeveelheden data verzenden én ontvangen.  

Bij zakelijk glasvezel hoort natuurlijk snelle WiFi. Omdat internettoegang belangrijk is voor uw bedrijfsvoering, is een stabiel en betrouwbaar netwerk onmisbaar. Onze netwerk- en bekabelingsspecialisten realiseren veilige bedrijfsnetwerken zonder snelheidsverlies. Mag internet nooit uitvallen omdat uw systemen, bijvoorbeeld pinautomaten, via internet werken? Als ononderbroken internettoegang essentieel is voor uw bedrijfsvoering, kunt u bij ons een SLA afsluiten. Bedrijven met een SLA wordt een gegarandeerde uptime en hersteltijd geboden en de optie voor 24/7 service. Met 4G-backup schakelt uw modem bij een internetstoring automatisch over op het mobiele netwerk. Als je een alles-in-1 pakket overweegt, dan kun je dit het best overleggen met een adviseur of boekhouder. Hij of zij kan kijken wat in jouw situatie de beste keuze is en hoe dit belastingtechnisch in elkaar zit.  

Onze gespecialiseerde zakelijke medewerkers nemen graag contact met je op. Ook is een vast ip-adres handig wanneer je een website hebt en een FTP-server wilt hosten. En voor veel zelfstandigen zal het een welkome toevoeging zijn om PIN-betalingen te kunnen ontvangen. Daarom helpen we vol overgave met het inrichten van uw telefonie en ict tot het werkt zoals u wilt.  

Extra opties 

Bij 123zakelijkinternet.nl kunt u ook kiezen uit meerdere extra opties. Heeft u nog geen router dan kunt u deze erbij voegen. Of kies een DSL- router, dit is een techniek waarbij je gebruik maakt van een koperdraadverbinding. Ook kun je kiezen uit de volgende opties: 

  • Extra IP-adressen (8 stuks) 
  • Zakelijk pinnen – CCV 
  • Zakelijk pinnen- equens  
  • Extra veilig internetbasis 
  • Bij tal van verbindingen gratis 4G back-up mocht jou internetlijn een storing hebben. 

Conclusie 

Is het aansluiten van zakelijk internet verstandig? Ja, absoluut. Als ondernemer wil je natuurlijk stabiel, veilig en snel internet! 

Doe de postcode check bij 123zakelijkinternet.nl! 

 

Categories: Business