Als u uw bedrijf naar de volgende stap wilt brengen, biedt een professioneel ontworpen website u een duidelijk voordeel ten opzichte van uw concurrenten. Een eersteklas website trekt potentiële klanten aan en houdt ze daar. Hoewel de opkomst van sociale media het marketinglandschap volledig heeft veranderd, kunnen Facebook en Twitter het gebrek aan een kwaliteitswebsite niet compenseren. Uw website is het gezicht van uw bedrijf – de eerste indruk die potentiële klanten over uw bedrijf krijgen. Een slecht ontworpen website brengt producten of diensten van lage kwaliteit over, dus bezuinig niet door zelf een website te ontwerpen als u niet over de vaardigheden beschikt. Het inhuren van een professionele website-ontwerper om het imago (en de bedrijfsresultaten) van uw bedrijf een boost te geven, is een slimme investering.

Houd bij het kiezen van een professionele website-ontwerper rekening met het volgende:

Iemand lokaal inhuren

Er zijn tal van startende webdesignbedrijven over de hele wereld om uit te kiezen, maar het inhuren van een lokale ontwerper biedt verschillende voordelen.

Ten eerste bieden lokale webontwerpers 085 nummer aanvragen u een snellere reactie. Onderschat de mogelijkheid van communicatiestoringen tussen tijdzones niet. Goede lokale ontwerpers bieden betrouwbare, snelle antwoorden op de vragen van een klant. Snelle communicatie is uiterst belangrijk voor het maken van een geweldige website.

En omdat ze in de buurt zijn, kunnen lokale ontwerpers relaties aangaan met hun klanten die verder gaan dan e-mailen en bellen. Dit bouwt een vertrouwensniveau op tussen ontwerper en klant dat niet gemakkelijk kan worden gerepliceerd door een ontwerper en klant die duizenden kilometers van elkaar verwijderd zijn. Een lokale ontwerper geeft waarschijnlijk meer om het succes van het bedrijf van een klant en zal betere website-ondersteuning bieden om de voortgang van een klant te bevorderen.

Lokale ontwerpers moeten zich verantwoordelijk houden voor klanten om in bedrijf te blijven. Het is gemakkelijk om erachter te komen of een lokale ontwerper geloofwaardig is; minder voor een buitenlandse ontwerper.

Ten slotte hebben ontwerpers meer controle over uw site omdat ze Boise kennen. Ze kennen Idaho. Ze zullen veel effectiever zijn in het ontwerpen van een website met lokale demografische gegevens en uw klantenbestand in gedachten dan een ontwerper uit de staat of in het buitenland.

Bekijk de Designer’s Portfolio

U hoeft niet willekeurig een website-ontwerper te kiezen wanneer alle goede ontwerpers hun beste werk te zien hebben.

Zorg ervoor dat ze een webportfolio hebben. Het ontbreken ervan is reden tot ongerustheid – een ontwerper heeft of weinig ervaring of wil niet pronken met het werk dat hij of zij heeft gedaan.

Bekijk elk van de ontwerpen en noteer het assortiment, de voorkeuren en de veelzijdigheid van de ontwerper. Op deze manier kunt u zich voorstellen hoe uw bedrijf op een webpagina zou kunnen worden weergegeven.

Bezoek de websites-looks zijn niet alles als het gaat om webdesign. Krijg een idee van de interface en hoe de webpagina’s van de ene naar de andere vloeien. Deze zijn essentieel voor de gebruikerservaring: klanten die niet weten hoe ze op een webpagina moeten navigeren, zullen het snel opgeven voordat ze de beoogde pagina bereiken.

Bel de bedrijven en vraag hoe het gaat sinds de website live is gegaan. Ze zullen u vertellen of ze tevreden zijn met het rendement op hun investering op basis van de statistieken van de prestaties van de website.

Welk framework gebruikt een ontwerper voor websites?

Er zijn een aantal verschillende kaders die ontwerpers implementeren en leren die het beste bij uw behoeften passen.

Gebruiken ze een content management systeem (CMS)? Een CMS maakt het publiceren, bewerken en wijzigen van inhoud mogelijk via een centrale administratieve tool. Dit vergemakkelijkt de samenwerking en verbetert de communicatie tussen gebruikers, maakt het delen en opslaan van gegevens mogelijk en vereenvoudigt het schrijven van rapporten.

Kunnen gebruikers de pagina beheren zonder code te begrijpen? Dit stelt klanten in staat om deel te nemen aan de ontwikkeling en het beheer van de website en helpt hen hun visie op hun bedrijf vorm te geven. Zolang het CMS technisch niet al te moeilijk te begrijpen is, halen klanten voldoening uit het spelen van een rol in het ontwerp van hun website.

Geeft de ontwerper trainingen? Webdesign en code zijn nauwelijks intuïtief voor de leek, maar een goede ontwerper zal een klant kennis laten maken met de basisprincipes van CMS, zodat hij of zij hun website zelfstandig kan beheren.

Wat is inbegrepen?

Website-ontwerp gaat niet alleen over het schrijven van code – een goede ontwerper omvat een reeks diensten die verder gaan dan technische vaardigheden.

Bevatten ze het schrijven van inhoud? Hoewel klanten weten waar hun bedrijf over gaat, weten ze misschien niet hoe ze hun ideeën het beste in een webvriendelijk formaat kunnen verpakken. Dit is waar inhoudschrijvers van pas komen. Een goede kopie in elk medium kan een bedrijf maken of breken, dus het leveren van een goede inhoudschrijver kan een klant veel werk besparen.

Categories: Business