Οι κατασκευαστές και οι εφευρέτες του Ιστού είναι το θεμέλιο του Διαδικτύου. Εάν ασχολείστε με το σχεδιασμό ιστοσελίδων ή την ανάπτυξη ιστοσελίδων, μπορείτε να αποκτήσετε αυξανόμενο εισόδημα στο Διαδίκτυο. Το μυστικό για να δημιουργήσετε plutocrat με το σχεδιασμό και την ανάπτυξη ιστοσελίδων σας είναι να συμπεριλάβετε τη φιλοξενία ιστοσελίδων στο σχεδιασμό ιστοσελίδων ή τις προσφορές ανάπτυξης ιστοσελίδων ή τα τυπικά πακέτα.

Μπορείτε να προσθέσετε 50 $ το μήνα στο εισόδημά σας, φιλοξενώντας τα σημεία των πελατών σας με μεγαλύτερη ευκολία. Δεν χρειάζεται να αποκτήσετε ένα αφοσιωμένο garçon και δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για την προσπάθεια να αντιμετωπίσετε εταιρείες φιλοξενίας ιστοσελίδων. Αυτό που οι περισσότεροι άνθρωποι υποθέτουν είναι απλώς να δημιουργήσουν έναν ιστότοπο. Επικοινωνούν πρώτα με τους δημιουργούς Ιστού, χωρίς να γνωρίζουν πραγματικά ότι υπάρχουν δημιουργοί Ιστού και οικοδεσπότες Ιστού. Οι όροι με τον “προγραμματιστή ιστού” λαμβάνουν περισσότερες αποστολές ανά ημέρα από τους όρους με “φιλοξενία”. Οι άνθρωποι αναζητούν δημιουργούς Ιστού για να αποκτήσουν τις θέσεις τους στο Διαδίκτυο.

Οι κατασκευαστές Ιστού και οι εφευρέτες μπορούν να ενσωματώσουν το εμπόριο της φιλοξενίας στα συστήματα ανάπτυξης και σχεδίασης ιστού τους. Ως προγραμματιστής ιστού, μπορείτε να χρεώνετε τους καλεσμένους σας για τα ναύλα φιλοξενίας στο πλαίσιο του σχεδιασμού και επίσης να φιλοξενείτε τον λογαριασμό για ένα χρονικό διάστημα ή σε βάση από μήνα σε μήνα. Θα εκπλαγείτε με το πόσο σημαντικό περιττό εισόδημα μπορείτε να δημιουργήσετε από τους καλεσμένους σας στο σχεδιασμό ιστοσελίδων.

Η επίπλωση φιλοξενίας για τους επισκέπτες του σχεδιασμού ιστοσελίδων σας θα σας δώσει μικρότερη βεβαιότητα ότι οι καλεσμένοι σας θα επιστρέψουν σε εσάς για να κάνουν αλλαγές ή να εκσυγχρονίσουν το σημείο τους. Αυτό σας επιτρέπει να συνεχίσετε να δημιουργείτε εισόδημα από την εργασία και τη βάση πελατών σας. Ας δούμε μερικά στοιχεία και πώς η τιμολόγηση για τη φιλοξενία πάνω από το σχεδιασμό ιστοσελίδων σας μπορεί να σας κάνει έναν σοβαρό πλουτοκράτη. Ας υποθέσουμε ότι πληρώνεστε $500-$1000 για ένα pointdesign.Ωστόσο, ανά μήνα στη φιλοξενία φορτίων, εάν χρεώνετε και τον πελάτη σας για τη φιλοξενία, θα μπορούσατε να προκαλέσετε έως και 50 $ περιττές ανά πόντο. Θα μπορούσατε να κερδίσετε έως και 1100 έως 1600 $ ανά πόντο, ανά φορά και όχι μόνο 500 $ ή 1000 $ ανά πόντο. Με 100 καλεσμένους αυτό θα μπορούσε να ισοδυναμεί με $.000 ή $.000 ανά φορά και όχι με $.000-$.000 ανά φορά. Επιπλέον, ο πελάτης σας είναι πιο πιθανό να επιστρέψει σε εσάς για να εκσυγχρονίσει και να διατηρήσει το σημείο σας, που σημαίνει περαιτέρω πλουτοκράτη για εσάς, για εύκολη δουλειά.

Με λίγο κόπο και συγκέντρωση θα μπορούσατε να δημιουργήσετε ένα πραγματικά υγιές εισόδημα στην επιχείρησή σας στο σχεδιασμό ιστοσελίδων. Με εργαλεία όπως το Joomla, το WordPress και άλλα σε μεγάλο βαθμό προσαρμόσιμα λειτουργικά συστήματα περιεχομένου, μπορείτε να κάνετε τη σκληρή δουλειά απίστευτα αποτελεσματική, ώστε να μπορείτε να επικεντρωθείτε αποκλειστικά στη σχεδίαση. Αυτήν τη στιγμή, υπάρχουν πολλές σημαντικές λειτουργίες ιστού, λειτουργικά συστήματα περιεχομένου και βαγόνια αγορών που μπορείτε να εγκαταστήσετε άμεσα στον λογαριασμό φιλοξενίας ιστοσελίδων μεταπωλητή σας και να δημιουργήσετε ένα κατασκευή ιστοσελίδων για πραγματικά snappily. Υπάρχουν επίσης πολλές έτοιμες για εκτέλεση, εξειδικευμένες λειτουργίες γραμμένες σε ASP, ASP.Net και PHP που μπορείτε να τις βιδώσετε στο σημείο των καλεσμένων σας, να προσαρμόσετε το σχέδιο και να τους εντυπωσιάσετε πραγματικά. Με αυτές τις άπταιστα εγκατεστημένες λειτουργίες ιστού μπορείτε πραγματικά να εντυπωσιάσετε γρήγορα τους καλεσμένους σας και να αυξήσετε την αξία των φορτίων για το σχεδιασμό ιστοσελίδων και το γεγονός ότι είναι εξειδικευμένες προσαρμοσμένες λειτουργίες ιστού που έχετε συγκεντρώσει, ο πελάτης σχεδίασης ιστοσελίδων θα χαρεί να πληρώσει τα τέλη φιλοξενίας σας .

Categories: Miscellaneous